Je badkamer is een belangrijk deel van het huis. Je komt er ’s ochtends om je klaar te maken en sluit er ’s avonds je dag weer af. Daarom wil ik ook altijd dat mijn badkamer er tip top uit ziet. Dat houdt in dat hij schoon moet zijn, mooi én voorzien van de nodige luxe. Onlangs heb ik een nieuw ontdekking gedaan die mijn badkamer helemaal afmaakt. Namelijk; de stortdouche. Wat een geweldig ding is het. Ik wou dat ik al jaren geleden een stortdouche had aangeschaft. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder.

Geen gedoe

Het allereerste voordeel aan de stortdouche is dat het veel minder gedoe veroorzaakt. Met een gewone douchekop heb je nog wel eens dat hij te hoog, te laag of scheef staat. Ook kan het zijn dat de waterdruk niet voldoende is en je daardoor maar onder een zielig straaltje staat. Ook valt hij bij ons wel eens uit de standaard. Geloof mij, ik heb al genoeg bulten op mijn kop gehad. Maar met een stortdouche heb je hier allemaal geen last van. Hij hangt allereerst perfect boven je hoofd en je hoeft hem niet te verstellen. Daarnaast zorgt het voor een geweldige harde straal die ook gelijk verdeeld is over de megagrote douchekop. En tot slot zit hij gewoon vast aan het plafond, dus geen bulten meer! Jippie!

De kinderen vinden het prachtig

Ook mijn kinderen vinden de stortdouche prachtig. Dit is heel fijn, want douchen vonden ze voorheen maar niks. Ze wilden liever lekker buitenspelen of dat ene tv-programma bekijken. Douchen vonden ze een verspilling van tijd. Maar nu we een stortdouche hebben is het altijd feest als ze moeten douchen. Ik heb het idee dat het voor ze een beetje voelt als buitenspelen in de regen, maar dan warm! Heel fijn dus dat ik niet meer steeds hoef te zeuren tot ze eindelijk met veel gemopper onder de douche springen. Dus heb jij kinderen die niet van douchen houden? Een stortdouche is de oplossing.

Ontspannen

Tot slot is het natuurlijk voor jezelf veel lekkerder om een stortdouche te hebben. Doordat het veel lekkerder is dan een gewone douchekop ontspant het gewoon meer. En dat heb je wel verdient na een dag hard werken of een drukke dag met de kinderen. Dus lekker aanschaffen zo’n ding! En pak dan ook af en toe je momentje om er optimaal van te genieten. Dus ga opzoek naar de lekkerste douchegel die je kan vinden in de drogist en ontspan. Anders is het het geld natuurlijk niet waard he…?

Categorieën: Blog

Geef een reactie