Sinterklaas staat voor de deur! Als er een feestdag is waar mijn neefjes gek op zijn is het wel Sinterklaas. Ze noemen het hun meest favoriete dag van het jaar. Zelfs leuker dan hun verjaardag! Toen ik vroeg waarom, zeiden ze dat het vooral kwam door de hoeveelheid cadeautjes die ze kregen. Zowel op school als thuis als op de voetbal vieren ze Sinterklaas. Dit betekent dat ze dus wel 3 keer een feestje met cadeautjes vieren. Dat is natuurlijk veel meer dan op je verjaardag. Dit jaar hebben ze extra geluk. We hebben besloten om ook nog eens met de hele familie Sinterklaas te vieren. Met kerst ben ik namelijk met ons gezin op vakantie, terwijl we dat normaal met de familie vieren. Daarom hebben we besloten om nu het alvast tijdens Sinterklaas te vieren. Hierdoor zien we elkaar allemaal toch, en voor de kleintjes is dat extra leuk, want: extra cadeautjes!

Sinterklaas-cadeautips voor kinderen

Ik vind het wel altijd lastig om voor mijn neefjes cadeautjes te kopen. Ze groeien zo snel, dus elk jaar hebben ze totaal andere wensen en interesses. Wat het ene jaar cool is, is het andere jaar alweer ouderwets. Toch wil ik natuurlijk wel de coole tante zijn, dus ik stop veel tijd in het vinden van cadeautjes voor hun! Mijn neefjes zijn vooral fan van elektronische speeltjes of dingen waarmee ze buiten kunnen spelen. Zo heb ik ze een paar jaar geleden een waveboard gegeven. Dit is een soort skateboard maar dan met een bewegend board. Zo lijkt het alsof je surft, maar dan op straat. Dit was een grote hit, want het werd een super populair speelgoed! Verder houden ze ook van gamen, dus kleine spelcomputers of spelletjes doen het ook altijd goed!

Uiteindelijk zijn het XBOX games geworden

Dit jaar ben ik voor de XBOX games gegaan. Dit komt namelijk omdat ze voor hun verjaardag in september van hun ouders een XBOX hadden gekregen. Nou, hier waren ze natuurlijk ontzettend gelukkig mee! Het enige nadeel is dat ze niet meer veel buiten gingen spelen, dus ze mochten geen nieuwe games kopen om ze toch nog wat buiten te houden. Nu het echt hartje winter wordt, kunnen ze niet meer naar buiten en kan een extra xbox game dus geen kwaad!

Een cadeaukaart voor als je er niet uitkomt

Nu weet ik wel wat af van games en xbox games, maar lang niet iedereen weet dat! Ze zijn iets te duur om te kopen terwijl je niet weet of een specifieke game wel gaat aanslaan! Je kunt dan ook cadeaukaarten kopen. Zo geef je een specifiek cadeau, maar laat je de keuze van de game aan de ontvanger over. Er zijn Nintendo-Eshop cadeaukaarten, deze kunnen uitgegeven worden in de online shop voor games van Nintendo, een wereldberoemde game-ontwikkelaar. Ook zijn er kaarten voor de XBOX Live shop. Hiermee kun je zowel een XBOX Live membership betalen of games kopen! Deze games worden dan online gekocht en gedownload, dus ze komen niet in een fysiek doosje. Toch heb je hiermee wel een superleuk Sinterklaas cadeau gegeven!

Categorieën: Blog

Geef een reactie