De beste schoen voor jou en je kids!

0
740

Het is belangrijk om goede schoenen te dragen. Niet alleen voor je voeten, zodat je geen blaren krijgt, maar ook voor je houding. Je gewrichten en spieren zijn allemaal met elkaar verbonden, en als je op slechte schoenen loopt kan je pijn krijgen op de gekste plekken. Dat wil je dus voorkomen! En ook voor je kind wil je natuurlijk goede schoenen kopen. Misschien is het voor kinderen wel nóg belangrijker, omdat zij in de groei zijn. En je wil natuurlijk dat je kind een goede groei heeft en niet scheef groeit. Gelukkig heeft Vamos Schoenen de perfecte schoenen voor jou! En voor je kids heb ik ook een paar tips voor de beste schoenen. 

Ara schoenen 

Allereerst hebben ze bij Vamos Schoenen prachtige Ara schoenen. Dit zijn schoenen die zowel netjes zijn als comfortabel. Ze hebben een nette uitstraling, maar door de kwaliteit en de lage hak zijn ze makkelijk om op te lopen. Een goede schoen dus om netjes aan te komen op je werk, daarna je kids op het schoolplein op te halen en tot slot nog even een boodschapje te doen. Je zal er geen blaren van krijgen en ze zijn dus van dusdanige kwaliteit dat je houding ook correct blijft. En tot slot zijn ze echt niet duur voor goede schoenen! Voor minder dan honderd euro heb je al een mooi paar nette Ara schoenen. 

Kids schoenen 

Bij Vamos Schoenen hebben ze helaas geen kinderschoenen. Jammer, want het is zo’n geweldige winkel! Gelukkig zijn er genoeg andere online shops (of fysieke winkels) waar je goede schoenen voor je kind kan kopen. Je moet bij schoenen voor je kind op een paar dingen letten. Allereerst is het fijn als de schoen, zeker bij jonge kinderen, klittenband heeft. Zo hoef je niet eeuwen de veters van je kind te strikken of wachten tot het je kind eindelijk zelf gelukt is. Dat scheelt enorm veel tijd! Daarnaast is het vooral bij kinderen, want die groeien snel, belangrijk om ze niet te klein te kopen. Liever een half maatje te groot dan dat het kind er na twee weken al uitgegroeid is! Tot slot spelen, rennen en klimmen kinderen veel, dus is een goede zool met veel demping van groot belang. 

Accessoires 

Tot slot heb ik nog een tip voor de moeders die houden van mode! Vamos Schoenen verkoopt namelijk ook geweldig mooie accessoires. Ze hebben bijvoorbeeld prachtige kwaliteit tassen en leuke sjaals. Dus als je toch moet bestellen, waarom zou je dan ook niet even kijken naar een bijpassende tas?!