Een babyarmband is een schattig kraamcadeau

0
735

Wanneer je oom of tante wordt van zo'n prachtig wondertje, zie dan maar eens aan te komen met het perfecte kraamcadeau. Zeker wanneer je een wat grotere familie hebt, moet je er snel bij zijn, anders geef je net iets wat een ander ook al gegeven heeft. Nu maakt dat niet uit als je in de categorie babykleding of luiers blijft, maar wil je dat? Nee! Jij wordt de beste oom of tante die dat ukkie zich maar kan voorstellen en dus neem jij een bijzonder cadeau mee. Wat denk je van een babyarmband? Deze armbanden zijn speciaal gemaakt voor kleine, mollige armpjes en kunnen vaak in lengte worden versteld. Zo heeft je neefje of nichtje er ook nog iets aan als hij of zij groter wordt.

Een babyarmband is schattig om te zien

Want een baby is al schattig om te zien, laat staan in combinatie met zo'n ieniemini armbandje. Een babyarmband heeft, over het algemeen, een klein plaatje waar de naam van de baby in gegraveerd kan worden. Zo weet je zeker dat jij een uniek cadeau geeft. Deze armbanden zijn er in verschillende (edel)metaalsoorten. In goud en zilver, maar ook in witgoud. Je kunt dan kiezen voor een plaatje waarin gegraveerd kan worden, maar ook voor een wat meer simpel armbandje. Wil je iets extra schattigs? Kies dan voor een babyarmband met lieveheersbeestjes of een eenhoorntje.

Suggesties voor de gravure

De meest voorkomende gravure in een babyarmband is wel de naam van de baby zelf. Je kunt dan ook de geboortedatum nog laten toevoegen. Maar wat denk je van de gravure "De vriend van oom Daan" of "Het schatje van tante Roos"? Jij bepaalt natuurlijk precies wat jij op het plaatje wilt hebben. De gravure is, bij bestelling van een babyarmband nog gratis ook. Wist je dat je zelfs een lettertype kunt kiezen? Je kunt precies doen wat jij wilt!

Ook leuk voor later

Een babyarmband is, over het algemeen, 11 cm lang en te verstellen naar 13 centimeter. Dat betekent dus wel dat de armband op een gegeven moment niet meer past. Je kunt het armbandje dan bewaren voor later of er een ander sieraad van laten maken. Wat denk je van een lief kettinkje of een wat grotere armband? De mogelijkheden zijn er, je moet ze alleen even willen zien.

Maar voorlopig scoor jij flink punten bij je (schoon)broer en (schoon)zus wanneer je met zo'n prachtig sieraad op kraamvisite komt. En zeg nou zelf: dat ukje is het toch waard?