Een onesie is de jumpsuit voor alle kids van jong en oud, van klein tot de wat grotere kinderen. Niets is leuker dan je kids te zien genieten in een grappige jumpsuit. Er zijn veel verschillende thema’s voor onesies. Denk hierbij aan dieren, fantasiedieren, superhelden of gewoon gekleurde onesies. Dus je kind kan zich verkleden als zijn/haar lievelingsdier of superheld! Het is toch heerlijk om de kinderen te zien spelen en genieten in de onesie van hun lievelingsdier of superheld.

Wat een beestenboel!

Je hebt onesies in verschillende soorten en maten, maar een veel voorkomende variant is de dieren jumpsuit. Je hebt dieren onesies van echte dieren maar ook van fantasiedieren, bijvoorbeeld een eenhoorn of een dinosaurus! Je kan samen met de kids een echte beestenboel maken. Geef je kids allemaal een verschillende dieren-onesies  te creëren. Zo zien de kids er schattig uit en zitten ze er ook nog eens lekker comfortabel bij. Door de heerlijke stoffen materialen zijn de onesies lekker warm en zacht.

Heerlijk warm en comfortabel

Een onesie is de perfecte lounge outfit. Ze zijn gemaakt van heerlijke zacht materiaal dat ervoor zorgt dat het comfortabel zit en je goed warm houd. Dit is natuurlijk hartstikke lekker voor de kids en zeker als ze moeten slapen. In veel gevallen raken de kids onafscheidelijk van hun onesies. Het wordt hun favoriete outfit om elke dag aan te trekken. Het kan nog weleens een hele klus worden om ze in hun normale kleding naar school te krijgen!

Een onesie-avondje

Zoals ik al eerder zei zijn onesies de perfecte lounge outfit. Maar wie zegt dat onesies alleen voor de kids zijn? Jij kan ook gewoon zo een jumpsuit aantrekken hoor. Je hoeft je nergens voor te schamen. Veel volwassenen dragen gewoon onesies hoor. Ze dragen ze zelfs naar feestelijke gelegenheden zoals carnaval of Halloween! Waarom ook niet! Onesies zijn gewoon super comfortabel en warm. Ik snap als je denkt dat je een onesie niet naar je werk aan kan doen. Maar zo een jumpsuit kan je wel in je eigen huisje dragen. Zo kan je met je kids een leuk onesie-avondje houden. Lekker samen een tekenfilmpje kijken of een boekje lezen. Daarna kan je de kids lekker in bed stoppen. Als de kids dan eindelijk slapen ga jij nog even in de woonkamer loungen voor de tv of laptop in je onesie.

We vinden het leuk om over jullie kinderverhalen te horen. Wat denk jij dat een kind echt nodig heeft? Heb je nog leuke verhalen over onesies? Laat het ons weten via het contactformulier!

Categorieën: Blog

Geef een reactie