Het pimpen van meubels doe je zo!

0
633

Wellicht komt dit probleem jou wel bekend voor. Je kijkt een keer in de woonkamer en je vindt de meubels maar oud, lelijk en grouw. Nu kun je jezelf natuurlijk afvragen om deze meubels weg te doen, maar er zijn nog talloze andere mogelijkheden. Hoe komt het nu eigenlijk dat het meubel er zo verouderd uitziet en met welke middelen kun jij je meubels pimpen? Je zou bijvoorbeeld je meubels kunnen lakken in een stijlvolle kleur, anders inrichten en zijn er nog verschillende middelen te gebruiken. Een van deze middelen is epoxy giethars. Wat is epoxy giethars en wat kun je er allemaal mee creëeren? Daar vertel ik je in dit blog meer over!

Waarom is het meubel nu verouderd?

Alles verouderd, van de mensheid tot dieren, van producten tot planten. We krijgen constant te maken met nieuwe innovaties en ontwikkelingen, waardoor we onze voorgangers bijna vergeten. Als je voor de grap eens een oude telefoon erbij pakt, zie je dat de telefoon veel veranderd is in de afgelopen tien jaar. Zo geldt dat ook voor meubels en het interieur. Er ontwikkelen zich nieuwe stijlen en raken huidige huisstijlen verouderd. Dit hoeft echter nog niet te betekenen dat de oude meubels niets meer waard zijn, pimp ze!

Het middel om jouw meubel een nieuwe look te geven!

Het middel waarmee jij jouw meubels kunt pimpen is epoxy giethars. Met epoxy giethars breng je jouw meubel in een nieuw jasje omdat het een aparte stijl heeft. Je kunt bijvoorbeeld een gat hakken in een tafel, waarna je vervolgens het hars erin giet. Het resultaat is een tafel met een soort glas in het midden. Door verschillende kleuren toe te voegen maak jij het oudere meubel geheel naar jouw eigen smaak van nu. Koop het middel en zorg dat je weer vrolijk tegen de oude, gepimpte meubels aan kunt kijken.

Wat kun je nog meer met epoxy giethars?

Met epoxy giethars zijn er nog vele andere kunstwerken te maken. Je kunt er namelijk ook indrukwekkende, kleurrijke schilderijen mee maken. Een opkomende trend binnen het gebruik van epoxy giethars is het maken van onderzetters. Door de hars in een vorm te gieten en verschillende kleuren te gebruiken, ontstaat er een indrukwekkende, kleurrijke onderzetter. Zo is epoxy giethars te gebruiken voor verschillende doeleinden, om vervolgens jouw stijl in huis op te fleuren. Maak je eigen creaties en gebruik epoxy giethars voor je meubel, een eigen schilderij, of maak je eigen onderzetters!