Wat voor Pokémon producten kun jij het beste kopen?

0
144

Pokémon is iets wat vandaag de dag bijna iedereen wel kent. Het is allemaal begonnen als een kaartspel, maar later zijn er spellen uitgekomen op een hoop andere apparaten. Zo heb je series van het spel die je kunt kijken en tientallen spellen op verschillende elektronische apparaten. Ook is het tegenwoordig steeds meer een trend geworden om de kaarten te verzamelen. Met de kaarten kun je een spel spelen, maar de meeste mensen verzamelen de kaarten vooral voor het hebben van een collectie. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om grote hoeveelheden geld te verdienen aan de kaarten. In dit artikel kun je meer vinden over wat voor kaarten je nou eigenlijk het beste kunt kopen.

 

Het kopen van een collectie tin

Een collectie tin is een doos die over het algemeen rond de 25 euro zal kosten. Het is een manier om snel aan een grote hoeveelheid kaarten te komen. Er zitten in collectie tins tussen de 4 en 6 pakketjes kaarten waar jij je collectie mee kunt aanvullen. Het voornaamste voordeel van deze tins is dat er eigenlijk altijd een gegarandeerde promo Pokémon kaart in zit. Welke promokaart dat is, is afhankelijk van de serie en de promokaart die op de tins te zien is. Ook zijn de pull rates bij dit soort tins vaak hoger dan wanneer je een normale pack zou kopen in een winkel.

 

Het kopen van een booster box kopen

Een Pokemon booster box kopen is al mogelijk sinds de base set. Deze variant van boxen is de meest populaire en gevraagde box die er is. Dit komt doordat de box maar liefst 36 Pokémon packs bevat. Wanneer jij Pokemon kaarten kopen op je lijstje hebt staan, is dit de ideale manier om in één keer aan veel Pokémon kaarten te komen. De box kost gemiddeld rond de 130-150 euro. Als je ervoor kiest om een booster box te kopen, zul je in de pakketten 12 pulls hebben per pack, waarvan 1 gegarandeerd full art is. Deze kaarten zijn vaak meer waard dan de normale. Wel is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat de kaarten van de eerdere series een stuk zeldzamer zijn. Van deze series zijn er namelijk een stuk minder uitgebracht. Ook is de kans een stuk groter dat de kaarten die zijn uitgebracht op dit moment nog in een goede staat verkeren.