De beste iPhone voor kinderen

0
312

Tegenwoordig groeit iedereen op met de nieuwste technologie. Kinderen weten al op jonge leeftijd hoe ze een tablet of computer moeten gebruiken en zijn daar vaak zelfs handiger in dan hun ouders en grootouders. Daarmee hangt samen dat kinderen ook steeds sneller zelf toegang willen tot deze technologie, zoals bijvoorbeeld een smartphone. Waar de meeste kinderen die voorheen kregen als ze naar de middelbare school gingen, krijgen veel kinderen nu al een smartphone als ze 8 worden, al verschilt dat natuurlijk wel per gezin. Om je kind veilig op te laten groeien met moderne technologie, kun je ervoor kiezen om een iPhone voor kinderen aan te schaffen.

Waarom een iPhone voor je kind?

Hoewel het misschien een beetje overdreven klinkt om je kind op zo’n jonge leeftijd al een iPhone te geven, zitten er toch veel voordelen aan. Allereerst zorgt een iPhone er natuurlijk voor dat jij en je kind altijd met elkaar in contact staan. Dat bevordert ook de zelfstandigheid van je kind, omdat hij nu makkelijker alleen op pad kan, want hij of zij kan altijd bellen. Daarnaast heeft Apple handige snufjes ingebouwd in de meeste iPhone’s zodat je niet alleen kunt bellen met je kind, je kunt ook de funtie Delen met gezin gebruiken. Hiermee komt de telefoon van je kind in contact te staan met je eigen telefoon en kun je zien wat je kind downloadt of koopt. Ook kun je de locatie van de iPhone van je kind traceren, zodat je altijd weet waar ze zijn. Mocht de telefoon kwijtraken of gestolen worden, dan is deze functie ook heel handig. Als laatste kun je beperken hoeveel tijd je kind op zijn of haar telefoon mag zitten.

Wat is de beste iPhone voor je kind?

Er zijn heel veel soorten iPhones op de markt, maar welke is nu het beste voor je kind? Die keuze is vooral afhankelijk van je budget en wat je ermee wil doen. Je wil natuurlijk wel een telefoon die uitgerust is met de bovengenoemde handige snufjes. Een recent model met uitstekende prestaties is bijvoorbeeld de iPhone SE, opvolger van de iPhone 8. Daarnaast wil je natuurlijk niet de hoofdprijs betalen voor de eerste smartphone van je kind, want de kans bestaat dat de telefoon toch een keer zal vallen of iets dergelijks. Daarom is het ook altijd handig om te investeren in een goed hoesje voor de iPhone. Om een kwalitatief goede iPhone te kunnen kopen voor een zacht prijsje, kan een refurbished iPhone SE een handige uitkomst zijn. Deze telefoon is hiervoor al van een andere eigenaar geweest, maar daarna gecontroleerd door specialisten, zodat de kwaliteit dichter bij een nieuwe iPhone ligt dan bij tweedehands.