Op www.de-laminaatexpert.nl vind je ook jouw laminaat

0
681

Laminaat voor in de woon- en slaapkamer kennen we allemaal wel. Je weet dat je dan altijd een mooie vloer hebt, die ook nog maar eens weinig onderhoud vergt. Maar wat doe je met de trap? Veel mensen kiezen voor tapijt op de trap en op de overloop, gewoon omdat dat "zo hoort". Maar op www.de-laminaatexpert.nl zie je dat laminaat ook goed toepasbaar is op de trap. Dit is echter geen klus om zelf even te doen. Het bekleden van de trap is altijd een klus voor de professional, voor De Expert. En dus kun op op www.de-laminaatexpert.nl een offerte aanvragen die inclusief het leggen van laminaat op de trap komt.

Op www.de-laminaatexpert.nl vind je alle informatie, inclusief de prijzen

Want bij www.de-laminaatexpert.nl hebben ze geen zin in geheimzinnig gedoe. Je kiest de bekleding voor de trap uit een van de speciale pakketten en je weet direct wat je ervoor kwijt bent. Om zeker te weten wat de totaalprijs zal zijn, kun je, ook bij www.de-laminaatexpert.nl een offerte aanvragen. Die offerte is compleet, inclusief materialen en leggen. Er komen dan dus geen extra kosten bij kijken. Ook niet voor het leveren. En van voorrijkosten hebben ze bij www.de-laminaatexpert.nl nog nooit gehoord. Het maakt niet uit waar in Nederland je je trap bekleed wilt hebben, de experts van De Laminaat Expert regelen het voor je.

Maar is laminaat op de trap niet gevaarlijk? 

Je zou denken dat het best glad kan zijn om laminaat op de trap te laten leggen. Maar natuurlijk wordt met alles rekening gehouden. Er worden altijd anti-slipprofielen geplaatst waardoor een van laminaat voorziene trap net zo veilig is als iedere andere trap. Heb je een open trap of juist een dichte trap? Is je trap flink beschadigd of nog puntgaaf? Het maakt voor het leggen van het laminaat bijna niet uit. Het resultaat is altijd schitterend om te zien en veilig om op te lopen.

Zorg dat je trap erbij past

Als je overal in huis schitterend laminaat hebt liggen, dan is het wel zo mooi als je hetzelfde laminaat ook op de trap laat leggen. Je zorgt zo voor een mooi geheel. Ook zorg je ervoor dat de trap, als deze midden in de woonkamer staat, minder opvalt. Het laminaat op de trap is net zo gemakkelijk schoon te houden als het laminaat in de rest van je huis. Je hoeft zelfs niet van opzetstukje voor de stofzuiger te wisselen. Je hebt immers nog maar één soort vloerbedekking in je hele huis.