Your kid needs Charlie Temple!

0
560

Veel kinderen die nu jong zijn of geboren worden zullen slechtere ogen krijgen dan de kinderen vroeger. Dat komt doordat de wereld natuurlijk mega erg gedigitaliseerd is en de kinderen en volwassenen die nu leven veel meer op schermen kijken dan vroeger. Dat is niet bevoordelijk voor je ogen! Opzich is dit geen groot probleem, als je je kind en zijn/haar ogen maar goed in de gaten kijkt. Daarnaast kan je ook dingen doen om de ogen van je kind gezond te houden en te beschermen tegen kwaaltjes. Lees hier meer over in mijn blog, en lees waarom Charlie Temple de brillenwinkel is waar je brillen en zonnebrillen voor je kind moet kopen! 

What to do? 

Wat kan je doen voor de gezondheid van de ogen van je kind? Dat is heel simpel! Allereerst kan je ervoor zorgen dat je kinderen zoveel mogelijk buiten spelen en niet te veel op schermen kijken. Dat is het allerbelangrijkste. Daarnaast is het belangrijk dat als de ogen van je kind achteruit gaan, je met je kind naar een goede oogarts gaat om zijn/haar ogen te laten controleren en opmeten. Bij deze oogarts zou je eventueel ook kunnen informeren naar nachtlenzen, omdat er verhalen/onderzoeken bestaan dat nachtlenzen het snel achteruitgaan van de ogen enigszins remmen. Tot slot is het belangrijk om een goede bril en zonnebril aan te schaffen voor je kind, ongeacht of hij/zij wel of geen sterkte heeft. 

Charlie Temple! 

Zo’n goede zonnebril of bril voor je kind kan je aanschaffen bij Charlie Temple! Ik heb heel lang gezocht naar winkels of webwinkels die betaalbare maar een goede kinderbril en kinderzonnebril op sterkte voor kinderen verkochten. Kinderen groeien natuurlijk super snel en daarom vind ik het zonde om een hele dure Chanel of Prada bril bijvoorbeeld aan te schaffen voor mijn kind. Charlie Temple heeft betaalbare (en leuke!) monturen met glazen van goede kwaliteit. Het zijn monturen die tevens tegen een stootje kunnen, dus dit is voor kinderen natuurlijk heel handig! 

Gezonde ogen 

Met een goede bril en zonnebril en een paar regels in huis zorg je er dus gemakkelijk voor dat je kind gezonde ogen heeft en houdt. Charlie Temple is daarnaast erg aan te raden als het gaat om het aanschaffen van goede brillen en zonnebrillen. Zo kan je je kind met een gerust hart naar buiten laten en weet je zeker dat je kind niet tegen dingen aanloopt of te veel gaat knijpen met zijn/haar ogen in de zon. Je kind kan op die manier dus zowel comfortabel als veilig spelen met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes!