Snel en gemakkelijk je kinderen naar school brengen

0
642

De scholen zijn weer begonnen! Na een lange periode vrij te zijn door de corona crisis en de zomervakantie die hier direct achteraan kwam, is het voor vele kinderen weer tijd om naar school te gaan. Met het naleven van verschillende maatregelen, zal de school ervoor zorgen dat er genoeg aandacht wordt besteed aan de hygiëne en ook de kinderen vele voorzorgsmaatregelen worden aangeleerd. Op school zullen de kinderen bijvoorbeeld vaker hun handen moeten wassen en moeten zij afstand houden van de meester of juf.

Maar hoe zit dit nu met de ouders in deze corona tijd? Hoe breng je nu de kinderen naar school en hoe kun je de kinderen op een veilige manier op komen halen uit school? In dit blog vertellen we je er graag meer over!

Kies jij voor de fiets, auto of ga je toch lopend?

Het naar school brengen van je kinderen is in deze tijd wellicht iets anders dan dat je gewend zal zijn. Je mag als ouder niet meer meelopen om je kind daadwerkelijk naar het lokaal te brengen, zodat het contact tussen ouders onderling zo beperkt mogelijk blijft. Je kunt de kinderen afzetten, waarna je direct het schoolplein zult moeten verlaten. Een praatje met de ouders onderling zit er nu helaas nog even niet in, maar hopelijk zal dit snel weer normaal zijn.

Wanneer je de kinderen wilt afzetten, zijn er natuurlijk verschillende vervoersmiddelen waar je gebruik van zou kunnen maken. Zo zou je kunnen kiezen voor de auto en is dat in deze tijd ook erg gemakkelijk, maar is dit niet de meest milieubewuste optie. Wanneer je het lopend af kan om naar school te gaan, is de keuze natuurlijk wel duidelijk dat je gaat lopen. Maar wanneer het toch nog wel een aardig stuk is, zou je ook eens kunnen kijken naar een elektrische mamafiets!

Een elektrische mamafiets

Wanneer je de kinderen graag met de fiets wilt afzetten, zou je eens kunnen kijken naar een elektrische mamafiets. Met een elektrische mamafiets beschik je over meer ruimte dan een normale fiets, beschik je over een elektrische aandrijving en neem je gemakkelijk je kinderen mee. Zowel een voorzitje als een achterzitje zijn bevestigd op een elektrische mamafiets, waardoor je twee kinderen kunt meenemen op de fiets. Zelf zul je minder energie hoeven te gebruiken bij het trappen en ben je snel, waarna je na het afzetten direct door kunt fietsen naar je werk of andere afspraken!

Gemakkelijk, snel en veilig

Met de elektrische mamafiets breng jij gemakkelijk, snel en veilig je kinderen naar school. Je zult beschikken over de maximale beenruimte en ook de kinderen zitten veilig in hun stoel. Door de elektrische aandrijving zul je ook nog eens snel op je locatie zijn, waarna je zonder kinderen nóg weer sneller zult zijn en door kunt fietsen naar je volgende afspraken. De elektrische mamafiets voldoet aan alle wensen van iedere moeder, waardoor het een ideaal vervoersmiddel is voor eigen gebruik en om de kinderen weg te brengen!