Je tuin netjes houden. Hoe doe je dat?

0
545

In de zomer willen we graag zoveel mogelijk in de tuin zitten. Als het een keer lekker weer is, dan nemen we het er ook van. Om echt te kunnen genieten is het van belang om de juist tuinmeubels te hebben. Wanneer je op een oud krakkemikkig stoeltje zit kan je waarschijnlijk niet echt genieten. Een lounge set of comfortabele tuinstoelen zijn daarom aan te raden als je goed van je zonnige dag wil genieten. Om hier echt comfortabel op te zitten heb je ook kussens nodig. Deze kussens zien er leuk uit en ze zorgen er voor dat je comfortabel kan zitten of liggen. Het enige nadeel van deze kussens is dat ze erg veel ruimte in beslag kunnen nemen. Wat doe je met de kussens als er ’s nachts regen wordt voorspelt en waar laat je ze tijdens de winter? Een op opbergbox voor tuinkussens is de ideale uitkomst voor dit probleem.

Wat is een opbergbox voor tuinkussens?

De naam zegt het al een beetje, in deze boxen kan je je tuinkussens gemakkelijk opbergen. Deze opbergbox kan je in je tuin of schuur plaatsen, op een plek waar hij niet in de weg staat. Door je kussens hierin op te bergen ziet je tuin er een stuk netter uit. De opbergboxen zijn er in verschillende maten en kleuren, dus je kan er een uitkiezen die goed bij jouw tuin past. Er bestaan ook opbergboxen die matchen met verschillende loungesets, zo ziet je tuin er altijd netjes uit.

Hoe kies je de juiste opberg box?

Er zitten onderling veel verschillen tussen opbergboxen. Daarom is het van belang om voorafgaand aan de aankoop goed na te denken over welke functionaliteiten de opbergboxen moet beschikken. Vind je het prettig als de box makkelijk te verplaatsten is? Kies er dan een die op wieltjes staat. Maakt de mobiliteit van de box je niet zoveel uit? Dan is een platte box of een box op poten voldoende. Zet je de box buiten neer of heb je er een plekje voor in de garage, of in de schuur? Dit is van belang omdat niet elke box 100% waterdicht is. Een box die bestand is tegen regenwater, maar niet helemaal waterdicht is kan het beste binnen worden neergezet. Zet je deze toch buiten? Dit kan op zich geen kwaad, maar dan moeten de tuinkussens wel in een extra plastic laag om te voorkomen dat de kussens nat worden en muf gaan ruiken.  De opbergkisten kunnen heel erg verschillen van formaat. Hij moet natuurlijk niet onnodig groot zijn, maar je kussens moeten er wel inpassen. Bedenk dus goed welk formaat je nodig hebt. Ben je op zoek naar een opbergbox voor in de tuin? Zoek dan bijvoorbeeld eens op: opbergbox tuin.