Philipp Plein kinderkleding: what your kid needs!

0
563
philipp plein

Je kindje heb je met liefde gemaakt, dus je mag hem ook met liefde aankleden. Hiervoor is de kinderkleding van Philipp Plein perfect. De kleding is van hoge kwaliteit en wordt met veel zorg ontworpen. Daarnaast zien de outfits er super schattig en stoer uit op je kleintje. Echt een aanrader!

Over Philipp Plein

Het begon allemaal met het ontwerpen van interieurartikelen. De meubels van Philipp Plein waren enorm populair en waren bij veel mensen bekend. Van het materiaal dat hij overhield ontwierp hij accessoires en tassen. Dit ging razendsnel en niet lang daarna, in 2004, startte hij modelijn Philipp Plein. Het kledingmerk is ontzettend gewild en wordt gedragen op de catwalk door grote supersterren. Maar ook bij de ‘gewone’ mensen ligt Philipp Plein goed in de smaak. De kleding wordt met liefde ontworpen en dat is goed zichtbaar. Het zit hem vooral in de details, zoals opvallende studs en glitters, excentrieke doodshoofden en gedurfde kleurencombinaties. Wil je opvallen? Draag dan de kleding van Philipp Plein.

Voor de kleintjes

De kinderkleding van Philipp Plein is perfect voor elke ouder die zijn kind graag mooi aankleedt. Normaal is kinderkleding redelijk basic, en loopt bijna elke kind wel in een standaard Fiep Westendorp rompertje of een Nijntje maillot. Wil je jouw kind aankleden als de baas van de zandbak? Kies dan absoluut voor de Philipp Plein kindermode. Super opvallend, excentriek en origineel. Perfect voor de stoere kleine fashionista’s! Mijn favoriete kledingstukken van het modemerk zijn de stoere jeans met glitter details, en de boxpakjes voor de hele kleintjes. De kleding ziet er hartstikke leuk uit en kan met veel gecombineerd worden, daarnaast is het draagcomfort ook hoog omdat de kwaliteit van het materiaal hoog is. Echt een absolute aanrader dus!

Waar shop je Philipp Plein kleding?

De prachtige kleding voor kinderen van Philipp Plein koop je bij de wat luxere kinderkleding winkels. Ook in grote warenhuizen is deze kleding goed verkrijgbaar. Ik koop zelf het liefste alle kinderkleding online. Dit is een stuk makkelijker als je kinderen net zoals de mijne op z’n zachtst uitgedrukt niet makkelijk zijn in een drukke winkel. Bestel je jouw Philipp Plein kleding online, dan kunnen je kleintjes de kledingstukken in alle rust thuis passen. Mocht het nou zo zijn dat de maat niet goed is of dat je toch niet helemaal blij bent met het kledingstuk, dan kun je de kleding in de meeste gevallen gratis ruilen of retourneren.