TV huren voor een geweldige schoolpresentatie

0
585
tv huren

Inmiddels zou ik wel het een en ander gewend moeten zijn, maar nog steeds sta ik er verbaasd over hoe mijn kind de weg weet te vinden tussen allerlei moderne media toepassingen. Ik weet me zelf nog de tijd te herinneren dat ik een spreekbeurt gaf met behulp van wat kopietjes en, als ik me heel bijdehand voelde, een overhead projector. Dan had je het al fantastisch gedaan. Later nam ik wel eens een videoband (ken je ze nog?) mee, maar daar hield het toch verder echt wel mee op. Mijn zoon lacht alleen maar smalend om mijn verhalen en hij ziet zijn moeder waarschijnlijk als hopeloos ouderwets. Dat voel ik me ook wel als ik zie wat mijn zoon in elkaar knutselt aan presentaties. Voor zijn eindexamen stuk voor een van zijn vakken op de middelbare school wilde hij eens echt uitpakken. Bij tieners moet je dan ook wel groots denken want aan kosten of eventuele beperkingen denken ze dan echt niet. Wat zij willen gebeurt. En mijn zoon wilde een soort van multimedia experience gaan neerzetten of zo. Hij wilde dus onder andere een tv huren.

Tv huren voor mooie presentatie

Een tv huren voor een schoolproject? Ik dacht het natuurlijk niet. Totdat mijn zoon, die al van alles had opgezocht op internet, liet zien hoe dat dan moest. Het leek inderdaad vrij eenvoudig, maar ik vond het toch allemaal wel een beetje onzin. Maar dat vond mijn zoon niet. Hij zou gaan presenteren in de aula en daar had hij een goed scherm nodig. De school had dat niet. Dus ik moest die tv huren. En al het andere wat bij zijn presentatie kwam kijken. Nu bleek hij niet de enige te zijn met grote ambities en na wat overleg met andere ouders en de school besloot ik het toch te doen. We deelden de kosten en tja, het was een eindexamen project dus het was wel belangrijk. Zonder al te veel problemen kwam de tv in de aula van de school. Mijn zoon kon aan zijn presentatie beginnen.

Trotse moeder

De ouders mochten er ook bij zijn en met onverhulde bewondering staarde ik twintig minuten lang naar mijn presenterende zoon. Hij deed het geweldig met volledige inzet van alle media die hij bij zich had. Het publiek hing aan zijn lippen en hij kreeg een geweldig hoog cijfer. Ik was super trots. En ook blij dat ik zijn wensen had ingewilligd. Want mede daardoor kon hij zoiets geweldigs neerzetten.