Hierdoor scoor jij de leukste kleding voor je kids

0
622

Als we iets wel leuk vinden als mama zijnde, is het wel kleding kopen voor de kids. Met je vent is het negen van de tien keer een hele uitdaging en hun uithoudingsvermogen tijdens het shoppen is vaak erg teleurstellend. Met de kids kan je er een leuk dagje van maken en als ze moe worden, kunnen ze altijd in de buggy. Helaas is het alleen niet altijd zo makkelijk om leuke kinderkleding te scoren. Je wilt natuurlijk niet al te veel geld uit geven aan een item, omdat ze er vaak al snel weer uitgroeien. Het moet binnen een leuk budget blijven, maar de kleding moet natuurlijk ook wel een beetje stijlvol zijn. Daarom hebben wij wat leuke tips voor je op een rijtje gezet die jouw zoektocht naar stijlvolle kinderkleding wellicht wat makkelijker maakt!

Low budget

Low budget en goedkoop betekent natuurlijk voor elke mama iets anders. Prijscategorie├źn zijn bij elke familie anders. Gelukkig zijn er genoeg winkels waar je als mama goedkoop kan shoppen en dus ook voor de kids. Denk aan de wat meer simpele winkels zoals H&M en Zara. Het kids assortiment van deze winkels zullen je nog wel eens verrassen.

High budget

Dit kopje valt niet onder de goedkope kleding voor de kids. Wel is het erg stijlvol en zo nu en dan wel eens grappig. Als je echt opzoek bent naar goedkope kleding kan je dit kopje beter even overslaan. Sommige merken hebben voor het kids assortiment zo nu en dan nog uitzonderingen in vergeleken met het assortiment voor de volwassenen. Het is dus zeker de moeite waard om dit eens op te zoeken als je merkkleding leuk vindt. Denk aan merken zoals Dsquared voor de jongetjes, of de Kenzo kinderkleding. Dit zijn merken met ontzettend schattige kinderkleding die bij veel verschillende smaken passen. Dsquared en Kenzo kinderkleding heeft ook soms sale, dit moet je alleen goed in de gaten houden.

Sale

Wachten op de sale en de sale in de gaten houden geldt niet alleen voor merkkleding. Dit kan je natuurlijk bij elke winkel doen. Er zijn bepaalde momenten dat elke winkel een sale moment inschakelt. Dit komt vaak voor bij het einde van een seizoen, of binnen plaatselijke vakanties. Januari en juli zijn de echte sale maanden. In deze maanden kunnen de kortingen wel oplopen tot 70 of zelfs 85% sale. Je kunt dus enorm vele geld besparen door in deze maanden te gaan shoppen. Je moet dan misschien soms iets langer wachten, maar in deze maanden kan je ook het dubbele inslaan.